O podjetju

Predstavitev MY.HAIR d. o. o.

Podjetje My.Hair d.o.o. je distributer za profesionalni blagovni znamki TRINITY in TAILOR’S, s poreklom iz Nemčije ter Švice, ki nudita edinstven asortiman lasnih izdelkov, namenjenih izključno za frizerske salone, ustvarjenih s strastjo in izredno natančnostjo.

Frizerski svet je naš dom. Smo ustvarjalni, kreativni in inovativni. Druži nas timsko delo, predanost in želja po novem. Oblikujemo nove modne trende, produkte in širimo našo vizijo – podpiramo pomembne projekte, ki pripomorejo, da naš svet postane boljši! To želimo vrniti družbi in svetu, v katerem živimo. Zato sledimo številnim organizacijam, ki skrbijo za ljudi v stiski in živali, ki živijo skupaj z nami ter svetom nasplošno. Enkrat letno namenimo določen znesek dohodka, ki ga ustvarimo z našimi izdelki in izberemo organizacijo, katero podpremo z donacijo.

Zagovarjamo dejstvo, da naše raziskave in razvoj nikoli ne bodo škodovale naravi in živalim. Evolucija je človeštvu podarila izjemno moč, da izoblikuje svet po svoje, vendar ne smemo pozabiti, da s tem pride tudi odgovornost do narave ter vseh živih bitij na našem planetu.

Nudimo vam le najboljše v svoji najčistejši obliki, umeščeno v vrhunsko lasno kozmetiko TRINITY in TAILOR’S – USTVARJENO ZA VAS!

MY.HAIR Team

Trinity Heart